Storybook un somni fet realitat o un soft orfe

Share

Tothom hauria d’escriure un llibre, plantar un arbre i tenir un fill, si vols fer cas d’aquesta sàvia dita i en la part d’escriure un llibre no saps per on vols començar investiga i fes servir storybook.

storybook-2

Storybook es una eina que permet organitzar tots el elements d’un llibre, sèrie, obra teatral, història etc… en les seves parts constituents: personatges, llocs, escenes individuals, fils argumentals, discussions secundaries, idees, capítols, etc… D’aquesta manera pots construir el seu llibre fàcilment. Storybook defineix i configura cada element pel seu compte, el que fa tota la feina molt més fàcil, ja que li permet tenir una visió més clara de l’estructura del seu llibre. A més, li permet tenir diversos projectes actius.

Storybook té corrector gramatical en diferents llengües. Aquest soft que funciona perfectament sembla ser que es un projecte que no hi han actualitzacions des de l’ any 2012, com he dit abans tot i així el soft funciona, he volgut provar la versió pro de pagament i no esta activa.

Storybook es un molt bon software que segurament per una estratègia equivocada no dona el rendiment esperat als seus creadors i abandonaren el projecte.

Per instal·lar storybook a ubuntu et baixes els paquets .deb des-de aquesta web i l ‘instal.les: http://www.getdeb.net/software/storybook
pels usuaris de Windows des d’aquí: http://storybook.en.softonic.com/

storybook

Author: lluis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.