Les millors raons per fer servir Task Coach

Share

Alguna vegada has desitjat tenir ajuda en l’organització de la teva vida laboral i quotidiana? Sovint t’oblides de fer les coses perquè no ho as apuntat? Tenim molts programes que ens ajuden a organitzar-nos. Llegeix aquest article per esbrinar com et pot ajudar un programa anomenat Task Coach.

Task coach es un programa gratuït disponible per Linux, Windows, Mac, Android, Iphone i Ipad, i en molts idiomes.
Aquest programa li permetrà organitzar les seves tasques tant professionals com quotidianes.
Les tasques es poden organitzar amb format pare i fill, si podem afegir categories i subcategories.
Tant a les tasques com a les categories es poden posar descripcions, a les tasques i podem afegir notes i arxius adjunts.
A cada tasca podem tenir-hi un pressupost de temps i diners, així com un comptador de temps fet servir per la tasca i un percentatge de temps usat.

Alhora podem posar data d’ inici i finalització, així com un recordatori que pot ser únic, diari, setmanal, mensual o anual, i podem filtrar la cerca dins les tasques.

Les nostres tasques es poden visualitzar en llistat o bé en format d’arbre. Task Coach ens permet donar prioritat a les diverses tasques

Task Coach et permet exportar les teves dades en diferents formats, HTML, CSV (que es pot veure a través d’Excel o calc), o iCalendar..

Si volem fer servir Task Coach tant en el mòbil com en l’ordinador i no tornar a escriure les notes, també ho podem fer, Task Coach genera un arxiu (arxiu .tsk) que el podem guardar bé a dropbox o a google drive i des de aquí fer-lo servir tant al mòbil com la tableta com a l’ordinador.

Ara que tens una idea clara de com funciona aquest programa, i encara que no sàpigues totes les seves funcions, t’animo a provar-lo, et pot fer la vida més fàcil. Recorda sempre de guardar la teva llista de tasques (arxiu .tsk) i si és possible, fes una còpia del mateix en algun lloc, per si de cas. Et sorprendrà la coherència de les diverses característiques. A més, pots aprendre sobre els aspectes més subtils del programa mitjançant l’exploració de les diverses opcions.

 

Per instalar  taskcoach a ubuntu s’ ha d’ escriure les següents ordres al terminal aquestes ordres que  també serveixen per:

Ubuntu 14.04 Trusty Tahr, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander, Ubuntu 12.04 Precise Pangolin, Ubuntu 10.04 Lucid Lynx, Linux Mint 17 Qiana, Linux Mint 16 Petra, Linux Mint 13 Maya, Pinguy OS 14.04, Pinguy OS 12.04, LXLE 14.04, Elementary OS 0.3 Freya, Elementary OS 0.2 Luna, Deepin 2014, LXLE 14.04, Linux Lite 2.
[sourcecode language=”bash”] $ sudo add-apt-repository ppa:taskcoach-developers/ppa

$ sudo apt-get update

$ sudo apt-get install taskcoach[/sourcecode]

per borrar-lo
[sourcecode language=”bash”]$ sudo apt-get remove taskcoach[/sourcecode]

imatge de task coach
imatge de task coach

Author: lluis

1 comentari

  1. Major thankies for the blog article.Much thanks again. Want more.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.