“El roba rosas” d’ Elena Porras Sanchez

Share

Una història dels moments i sentiments que vam deixar en el passat. Però, sobretot d’aquells que ens acompanyen en la memòria, al llarg de tota la nostra vida.

El llibre transcorre l’estiu de 1992 a la ciutat Comtal i, recentment han finalitzat els Jocs de Barcelona, quan quatre joves londinencs, al costat de la mare de dues d’elles, es dirigeixen amb entusiasme a la Costa Brava. Lloc, en el qual gaudiran d’unes anhelades vacances que, sens dubte, cap d’elles oblidarà mai.

Descobreix, el que s’amaga en “EL ROBA ROSAS

L’escriptora del llibre “El roba rosas” és una Gironina de naixement, resident a Platja d’Aro, al cor de la Costa Brava. L’Elena Porras Sanchez sempre va tenir l’ inquietud d’escriure, però al 2008 la vivència d’una injustícia la va animar a publicar un primer llibre “¡¡Paga y calla!!” publicat el 2010. Es defineix com una ciutadana del món, compromesa amb la terra on resideix. Observa als seus conciutadans per donar vida als personatges de les seves novel·les, ella mateixa puntualitza a l’humà com “l’esser on neixen els somnis”.

Author: lluis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.