El que fa fer la crisi, imaginació, creativitat, enginy

Share

imaginacion

L’altre dia donant un vol per l’estartit, era un dissabte al cap vespre, del mes de Juliol estava ennuvolat, feia una estona que havia caigut un ruixat.

Estava a punt de començar el chillout a la platja gran de l’ estartit, tornava a roinejar, vam anar al centre, buscant on menjar una crêpe. Vam anar a una terrassa d’ una pizzeria, era ample, no hi havia gaire gent, dues parelles i un grup de joves alemanys i holandesos.

Tot estava tranquil, vam demanar a un jove cambrer molt de la broma (s’agraeix), les nostres desitjades crêpes, que ens va portar al cap de poc, vam menjar tranquils. A les acaballes del menjar un jove va iniciar un ball, animat, repetitiu i alegre del que altres joves s’hi afegiren. Els joves van donar la volta  al bar fent que altra gent i curiosos del carrer s’hi sumessin al ball.
El que em va sorprendre va esser que els cambrers del lloc també s’hi unissin, mes tard ens oferiren altres balls, animats i alegres, fent que tothom s’aturés a veure que passava, … una manere d’atraure gent, passar-s’ho bé.
Ens van explicar que cada dimarts a vegades els dimecres a la tarda feien aquells balls.

Ja ho sabeu si aneu a l’ estartit i passeu per la pizzeriaPARADIS us trobareu un lloc animat.

Author: lluis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.