Eau d’Andorra és una història d’amor que va més enllà de les regles establertes, dels tabús més tradicionals i de normes desfasades. Fragància que vessa notes d’amor lliure, pur i subtil, és l’amor que no reconeix la diferència entre sexes, però que entén de passió, és el desig en estat pur.

Perfum d' Andorra

Eau d’Andorra el perfum de la dona poderosa, segura de si mateixa, que desperta sensualitat i deixa empremta.

El poder de la seducció d’ Eau d’ Andorra

manifesta un perfum de la família olfactiva floral-fruital, amb un to final de Xipre floral i grandalla donant-li matisos propis pirinencs essent alhora urbana i contemporània. Integra notes d’ ambre, roure, pàtxuli i cuir. Es presenta amb flascons que evoca les antigues ampolletes del segle XVIII amb línies fines i estilitzades atorgant-li un toc de modernitat molt actual.

Les notes de sortida són afruitades, fruits secs, bergamota i anís fent-nos pensar que Eau d’ Andorra es un perfum sensual evocant l’ audàcia femenina.

A Eau d’ Andorra ens trobem amb els primers moments de la primavera, els frescs vents baixen a les valls aromatitzats de grandalla, la flor del principat. Una sensació agradable, una il·lusió, una fusió de sentiments i un compendi de sensacions. Al seu cor, una nota de presseguer, gardènia, flor del taronger, rosa i ylang, ylang que s’ amplia a la fusta de roure, almesc blanc, al pàtxuli, al cuir i l’ ambre transferint-li un marcat caràcter d’elegància i misticisme.

Eau d’ Andorra es una idea i creació de l’empresa Dona Secret diversificant la seva activitat. Creada pels mestres perfumistes de la marca que han sabut desenvolupar, amb paciència i saviesa, assolint una fragància que sedueix els sentits i arriba al fons de l’ànima.


Ets una perfumeria i t’ interessa vendre aquest perfum?

[popup_anything id=”1361″]